Uw browser is verouderd!

ijsselpark.nl is gebouwd volgens de laatste technologieën. Hierdoor kunnen we een optimale gebruikerservaring bieden aan onze bezoekers. We zien dat de browser waar u nu gebruik van maakt niet meer wordt ondersteund, omdat deze niet meer up to date is. Download de nieuwste versie van één van de volgende browsers zodat u gebruik kunt maken van de website zoals dit is bedoeld. In de nabije toekomst zal het niet meer mogelijk zijn om ijsselpark.nl te gebruiken met uw huidige browser.

Download browser

Januari – juli 2022: bestemmingsplanprocedure
Voorjaar van 2023: Start verkoop

Let op: Dit is een voorlopige planning!

Bestemmingsplanprocedure

Van januari t/m juli 2022 zal BEMOG in samenwerking met de gemeente Vlaardingen bezig zijn om het bestemmingsplan in orde te krijgen. Tijdens deze periode wordt de voorbereiding en het ontwerp gedeeld waarna vervolgens de gemeente het plan in behandeling zal nemen. Hierna zal er een periode volgen met de mogelijkheid in beroep te gaan op het definitieve plan, door omwonenden. Komt er geen beroep, dan kunnen alle plannen doorgaan. De duur van deze periode is een prognose.

Start verkoop

De verwachting is dat in het voorjaar van 2023 de start verkoop zal plaats vinden. Houd de website in de gaten voor updates omtrent de start verkoop.

Start bouw

De verwachting, tot nu toe, is dat na de start verkoop de start bouw niet eerder zal plaatsvinden dan het najaar van 2023.

Schrijf
nu in

SCHRIJF NU VAST IN EN BLIJF OP DE HOOGTE!