Uw browser is verouderd!

ijsselpark.nl is gebouwd volgens de laatste technologieën. Hierdoor kunnen we een optimale gebruikerservaring bieden aan onze bezoekers. We zien dat de browser waar u nu gebruik van maakt niet meer wordt ondersteund, omdat deze niet meer up to date is. Download de nieuwste versie van één van de volgende browsers zodat u gebruik kunt maken van de website zoals dit is bedoeld. In de nabije toekomst zal het niet meer mogelijk zijn om ijsselpark.nl te gebruiken met uw huidige browser.

Download browser
27-09-2019

Drukbezochte Informatieavond

Drukbezochte Informatieavond

De informatiebijeenkomt in het Delta Hotel van afgelopen woensdag is ronduit druk bezocht. Zo'n 100 Omwonenden en mogelijke nieuwe bewoners van New Haven staken hun nieuwsgierigheid over de plannen niet onder stoelen of banken. De vragen betroffen een veelheid aan onderwerpen, waarbij veel aandacht uitging naar de indeling van de gebouwen en de eerste gedachten over de plattegronden. Zowel de teamleden van BEMOG Ontwikkeling als de makelaars van Thuis hebben veel vragen kunnen beantwoorden en de opmerkingen op de plannen kunnen verzamelen. 

Heeft u uw stem tijdens de informatieavond nog niet kunnen laten horen en heeft u interesse in New Haven als nieuwe woonlocatie? Schrijft u zich dan in op deze website. U wordt dan vanzelf uitgenodigd voor de woonenquete. We willen namelijk heel graag alle woonwensen verzamelen om het uiteindelijke ontwerp van de gebouwen af te stemmen op uw droomhuis! 

TERUG